Kraamkamer

Laatst bijgewerkt 21/07/2018


Ragdoll

Lola onze lieve Ragdoll poes is op 3 juni 2018 voor de eerste keer moeder geworden en dat doet ze super goed. De papa van de kittens is wereldkampioen Winnetou. 5 mooie katertjes en 1 mooi poesje verzorgt ze nu met veel aandacht en liefde en haar personeel moet precies doen wat zij nodig vindt, om de kleine kittens goed op te voeden.
2 katertjes: Red lynx point of bicolor
1 katertje: Seal point bicolor
1 katertje: Blue lynx point
1 katertje: Seal point lynx bicolor
1 poesje: Seal point mitted
Begin september mogen ze naar hun nieuw baasje, ze zijn dan 13 weken en dan hebben ze alle zorg gehad die ze nodig hebben, ze krijgen een mooie stamboom mee en zijn ze geŽnt, ontwormd, gechipt en gecastreerd. Ze krijgen een stamboom, een Europees paspoort en een kittenpakket mee. Socialiseren gebeurt hier de hele dag door tussen de andere katten.

U kunt ons bereiken op :
Telnr 06-36331864
: britas@zeelandnet.nl
: https://www.facebook.com/Cattery-Meandorra/

21/07/2018

Maine Coon

Op 31 mei zijn bij ons thuis 7 Maine Coon kittens geboren.
Kasba of Macadamia - MCO n / Black solid - kater
Estan of Macadamia - MCO n / Black solid - kater
Kybele of Macadamia - MCO n / Black solid - poes
Suli of Macadamia - MCO n 22/ Black tabby blotched (classic) - kater
Nerak of Macadamia - MCO n 22/ Black tabby blotched (classic) - kater
Wurun of Macadamia - MCO n 22/ Black tabby blotched (classic) - kater
Taru of Macadamia - MCO n 22/ Black tabby blotched (classic) - kater
Vader: HighFiveStars Callisto (Tiamo) getest op : HCM DNA, SMA DNA, PKDef DNA, PKD DNA, HCM echo, PKD echo, Fiv en FeLV.
Moeder: One Direction Indiana Jones Yang (Indy) getest op: HCM DNA, SMA DNA, PKDef DNA, PKD DNA, HCM echo, PKD echo, Fiv, FeLV en PL.
De kittens groeien op bij ons in de woonkamer bij hun moeder en twee andere katten. De kittens kunnen gereserveerd worden vanaf 28 juni en ze mogen vanaf 30 augustus verhuizen naar hun nieuwe personeel. Ze krijgen een stamboom, paspoort, contract en kittenpakket mee, evenals foto's van het kitten en testuitslagen van de ouders. De kittens worden gechipt, ingeŽnt en ontwormd. Zie voor meer informatie over de kittens, prijs en voorwaarden onze website.

Cattery Macadamia, Debbie Sprenger, Den Haag, tel: 06-23244211
: debbie.sprenger@gmail.com
: www.catterymacadamia.com
: https://www.facebook.com/catteryMacadamia/

21/06/2018

Herplaatsing volwassen katten


De lijst te bemiddelen kittens / katten van de NRKV staat op de website en wordt tevens gepubliceerd in ons tijdschrift "de Korte Golf". Plaatsing van een nestje of een volwassen kat op deze lijst is gratis en uitsluitend voor kittens met NRKV stamboekpapieren. Een foto bij de aankondiging op de website is gratis.
Nestjes / kittens / katten aan- of afmelden per email of per post bij Nia Nederhand, zie NRKV Info. Via email kunt U een of meer foto's digitaal meesturen.
Dringend verzoek: wilt u zo snel mogelijk doorgeven als een kitten of kat niet meer beschikbaar is!